søndag den 11. januar 2015

Præsidenten har nu besluttet, at alle borgere med symptomer på ebola skal bringes til et ETC. Det betyder, vi får alt fra tandpine til meningitis. Raske og syge borgere bliver sat i samme ambulance - nogle gange op til 5 personer i en - hvilket jo øger risikoen for smitte markant.
Forleden fik vi en ti-årig dreng ind sammen med en ældre mand. Manden var så syg, at han døde i et krampeanfald få minutter efter, han var ankommet, og det overværede den stakkels dreng. Han var dybt traumatiseret og gik efterfølgende rundt og græd. Vi har mange af de situationer, hvor børn oplever ting, som vil påvirke dem resten af deres liv.
I vores confirmed ward har vi lige nu far og datter indlagt. Barnet ligger på det sidste, og faderen har fuldstændig resigneret - han magter ikke engang at se på sin datter. Han er selv syg men i bedring og ville garanteret give alt for at bytte, så hans barn kan leve videre.
Overfor dem ligger en 19-årig mor med sin etårige baby. De har begge været svært syge, og håbet var ved at rinde ud. Der blev gjort et sidste ihærdigt forsøg med iv-væske, som viste sig at være redningen for begge. De er begge i bedring, og vi krydser alle fingre for, de klarer sig. Baby er noget af det yndigste, man kan forestille sig. Lækker chokoladebrun og godt rund. Hun har sin egen mening om tingene og snerper sin lille mund sammen, hvis hun bare ikke vil. Til gengæld vil hun meget gerne tages op og vugges - så lukker hun sine øjne og nyder det. Hvordan kan man være andet end vild med sådan en guldklump??!

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start